Een 360-graden video is vernieuwend en opvallend.

Waarom een 360-graden video?

Innovatief en hot

De meeste mensen hebben weleens van virtual reality en een 360-graden video gehoord, maar het nog nooit zelf beleefd. Laat de eerste kennismaking via jouw merk zijn. Wedden dat het een onvergetelijke ervaring wordt?

Wow-effect

Op Facebook en Youtube kan je doormiddel van een 360 jouw doelgroep een ‘echt’ kijkje achter de schermen geven. Je kunt je volgers dus LIVE op Facebook mee laten gluren! Hoe cool is dat? Dit is sinds april 2017 pas mogelijk. Wil je innovatief overkomen? Dan is dit zeker wat voor jou!

Opvallend

Heb jij moeite om jouw boodschap over de bühne te brengen? Gewoon omdat het lastig is om op te vallen? Maak dan een in het oog springende virtual reality/360°-video en deel ‘m via social media. Succes gegarandeerd!

Mond-tot-mond reclame

Omdat 360-graden video vernieuwend is, wordt erover gesproken en delen mensen jouw te gekke content graag. Ook via social media.

Een 360-graden video hoe werkt dat?

Bekijk deze animatie over wat een 360-graden video en virtual reality is, waar je het voor kunt gebruiken en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

Op zoek naar deskundig advies?

Een prijsindicatie? Een beeld krijgen van wat er voor u mogelijk is? Vraag vrijblijvend advies aan!

Bekijk ons meest recente 360-graden video.

Testimonials

Jaap Jippes

Bocavista heeft een aantal keer voor ons gevlogen en shots gemaakt ter aanvulling van een corporate film. Het is erg prettig samenwerken met ze. Ze nemen alles uit handen en de apparatuur die ze hebben zijn uniek in Nederland. Als we ze inhuren weet ik dat het goed komt.

Jaap JippesCinema 43
Willy Berends

Eindelijk een drone operator die begrijpt welk shot ik nodig heb, professionele apparatuur in huis heeft en alles uit handen neemt. En niet geheel onbelangrijk: Bocavista werkt volgens de huidige wet- en regelgeving, dus ik kom niet voor verassingen te staan.

Willy BerendsApex Audio Visuals
Joyce van Scherpenseel

De ANWB werkte heel prettig samen met Bocavista Mediaproducties. In een zeer kort tijdsbestek zetten zij – met de wensen van de klant als uitgangspunt – een kwalitatief hoogwaardig product neer. Flexibel, meedenkend en creatief zijn een aantal kernwoorden die me te binnen schieten.

Joyce van ScherpenseelANWB
Nienke Bloemers

“Snel, flexibel en professioneel… Een plezierige samenwerking met Bocavista met een geslaagd resultaat: een pakkende film over het marktonderzoek naar ons premium nieuwe verfconcept, Flexa Creations. Een film waarmee we de retailers met succes overtuigden van de waarde van de formule. Missie geslaagd.”

Nienke BloemersAkzo Nobel
Ellen de Ridder

Stern Auto B.V. bestelde een bedrijfsfilm voor het evenement Stern Auto Exclusief. Met succes! Bas Meuleman van Bocavista begreep wat we wilden, dacht daadkrachtig mee en was professioneel. De hoogtepunten van de dag zelf werden goed gevangen en waren op korte termijn te zien op de beeldschermen van onze klanten.

Ellen de RidderMercedes Benz
Arlette Goslinga

Ik ben zonder meer tevreden over het resultaat en de samenwerking en zal Bocavista zeker aanbevelen.

Arlette GoslingaMyCityLofts

Onze opdrachtgevers

Endemol
SmartFeedback
KPN
Heineken
Voorlichtingbureau Binnenvaart
Lodger
Mc Kesson
Nederlandse Brouwers
Vecozuivel
Stern Mobility Matters
SBS
RTL Nederland
Onkerhout
NOS
Mercedez Benz
Meltwater
Kiremko
GlaxoSmithKline
Gemeente Amsterdam
FrieslandCampina
Eyeworks
BNP Paribas
Bavaria
ANWB
AkzoNobel
2R