Film- en videoproducties

Bedrijfsfilm

Film ontroert, film informeert, film geeft gevoel, film versterkt een imago, film maakt je bedrijf uniek en film maakt van de meest complexe boodschappen een helder bericht. Wilt u uw bedrijf profileren?

Presenteer uw organisatie aan uw potentiële klanten met een pakkende film.

Promotiefilm

Een promotiefilm is ideaal om een product of dienst te promoten, of om een event aan te kondigen. De film is meestal kort, krachtig en vraagt om een ‘call to action’. Wilt u een product of dienst promoten?

Laat een snelle, korte, krachtige film produceren die uw doelgroep raakt.

360-graden film

Met een 360-graden film ben jij het middelpunt van de film. Je kunt 360-graden rondkijken en zelf bepalen wat je wilt zien. Wilt u een extra dimensie aan jouw verhaal geven? Dan is dit zeker wat voor u!

Deel uw verhaal middels een 360-graden video. Wedden dat uw verhaal gaat opvallen!

Wilt u ook een film die voor u en uw doelgroep werkt?

Professioneel én betaalbaar! Vraag vrijblijvend advies aan!

Een film maken, hoe werkt dat eigenlijk?

 • Intake

  We bespreken uw ideeën en wensen. Doel en doelgroep krijgen direct alle aandacht, evenals de look & feel van uw boodschap en de verwachtingen die u heeft. Naderhand ontvangt u onze debriefing en een conceptvoorstel met een vrijblijvende offerte.

 • Productie

  We plannen de productie in overleg met u als opdrachtgever. We bezoeken de locatie vaak vooraf, zodat we tijdens het draaien niet voor verrassingen komen te staan. Wij zorgen voor de juiste crew en informeren hen.

 • Shoot

  Op de afgesproken datum, tijd en locatie gaat de crew aan de slag. Meestal bestaat deze uit een regisseur, cameraman en geluidsman. Waar nodig nemen we belichters, figuranten, acteurs of een interviewer mee.

 • Postproductie

  We spotten het materiaal uitvoerig en maken dan een eerste ruwe montage. Na overleg met u als opdrachtgever maken we de productie verder af. In deze fase doen we de audio-nabewerking, eventuele voice-over en grafische vormgeving.

 • Beelddragers

  We leveren de film of video af op de door u gewenste beelddragers. Denkt u hierbij aan een DVD, een tape met broadcast-kwaliteit of een USB-stick. Voor de internetvideo sturen we meestal een link vanaf YouTube.

Wat kost een Film nou?

Het prijskaartje is afhankelijk van het wensenpakket die we in overleg vertalen in bouwstenen. De klant is koning: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Wat zijn de bouwstenen waar ik uit kan kiezen bij het produceren van een film?

Er is keuze uit bouwstenen als titels in de film, voice-over, animaties, figuranten of acteurs, de locatie en muziek. Waar u voor kiest hangt af van uw doelstelling en uw budget.

Mag ik commerciële muziek gebruiken?

In veel gevallen mag dat. U moet er alleen wel voor betalen, net als wij en de rest van Nederland.

Waarom kost het gebruik van commerciële muziek geld?

Bocavista moet iedere track die voor een productie wordt gebruikt aangeven bij Buma Stemra. De kosten die zij voor het gebruiksrecht van muziek vragen belasten wij één-op-één door. Kijk voor meer informatie over de kosten van het gebruik van muziek op www.bumastemra.nl.

Hoe lang duurt het voordat een bedrijfsfilm klaar is?

Onze snelste bedrijfsfilm was binnen 14 dagen klaar. Maar er zijn ook producties die tot een half jaar de tijd in beslag nemen. Het hangt helemaal af van de productie en de samenwerking met de klant.

Bekijk ook