Indrukwekkende luchtopnames

Tot voor kort was het bijna niet mogelijk. Kwalitatief hoogwaardige luchtopnames te maken voor films, commercials, corporate films of LIVE televisie. Het was te duur, te ingewikkeld om te organiseren of de opnamekwaliteit liet te wensen over. Dat is nu verleden tijd. Filmische luchtopnames zijn mooier dan ooit. Luchtopnames met de juiste drone geven een film een extra dynamische dimensie.

In & On Air

Een drone die bijna overal kan komen. Een cameraman die een bewegend object naadloos volgt en close in beeld brengt. En de juiste camera en lenzen die zorgen voor spectaculaire kwaliteit. Dat is wat luchtopnames indrukwekkend maakt.

Recente luchtopnames

Bocavista brengt kennis van filmen en van drone-techniek bij elkaar!

High-end camera’s

De drones van Bocavista zijn speciaal ontworpen voor film- en videoproducties. Ze kunnen met gemak een RED Epic of Sony F55 tillen met prime lenzen en HD downlink.

Informeer naar de mogelijkheden.

Stabiele luchtopnames

Met 360 graden pan, meer dan 90 graden tilt, 3 assen gyro gestabiliseerd is dit de enige drone speciaal ontworpen voor filmische luchtopnames met een strakke horizon.

Informeer naar de mogelijkheden.

Drone vergunning

Bocavista heeft een ROC. Een vergunning afgegeven door de overheid. Hiermee voldoet Bocavista aan de eisen van de wet. Wel zo handig! De opdrachtgever komt niet voor onverwachte verassingen te staan.

Vraag naar de papieren.

Bocavista werkt volgens het ‘Goed – Beter – Best’ principe

Luchtopnames vanaf €600 euro. Informeer naar de mogelijkheden.