360-Graden Video

Alle ins en outs over 360º video en virtual reality.

Bekijk de korte animatie.

Innovatief & hot

De meeste mensen hebben weleens van virtual reality en een 360-graden video gehoord, maar het nog nooit zelf beleefd. Laat de eerste kennismaking via jouw merk zijn. Wedden dat het een onvergetelijke ervaring wordt?

Wow-effect

Op Facebook en Youtube kan je doormiddel van een 360 jouw doelgroep een ‘echt’ kijkje achter de schermen geven. Je kunt je volgers dus (ook LIVE) op Facebook mee laten gluren! Hoe cool is dat?

Opvallend

Maak een in het oog springende virtual reality/360°-video en deel ‘m via social media. Omdat het nog relatief nieuw is val je op!

Mond-tot-mond

Omdat 360-graden video vernieuwend is, wordt erover gesproken en delen mensen jouw te gekke content graag. Ook via social media.

Bocavista, is gespecialiseerd in 360 graden video…

  • ... on-demand

    Bocavista produceert 360-video’s on-demand. On-demand houdt in dat men op eigen verzoek informatie kan verkrijgen op het moment dat men dat wenst, via het kanaal dat men wenst.

  • ... live

    Bocavista produceert 360-video’s ook live. Een livestream is een live uitzending over bijvoorbeeld het internet maar dan in 360-graden. Echt cool als je een complete ervaring wilt geven. Bovendien uniek. Het wordt (nog) niet zoveel gedaan.

Bekijk de voorbeelden van onze meest recente 360°-producties

of kijk voor meer inspiratie op ons YouTube kanaal!

Bij Bocavista draait alles om vernieuwende online video content.

Relevante en verrassende producties die passen bij jouw doelstellingen.

Klanten waar we mee samenwerken