Bavaria Quiz

Seizoen Bavaria United wordt afgetrapt met voetbalquiz

Net als het reguliere voetbalseizoen is ook het Bavaria United seizoen weer in volle gang. In november wordt naar circa 200 Bavaria schenkende voetbalkantines de Bavaria United Voetbalquiz uitgestuurd. Deze quiz ontwikkelt Triple Double in samenwerking met productiebedrijf Bocavista.

DVD Bavaria United Voetbalquiz 2014

Zoals ieder jaar vertolkt presentator Koert Westerman de hoofdrol waarbij hij wordt ondersteund door Bavaria Babes. De voorrondes vinden plaats in de kantines van de verenigingen waarna de winnende duo’s worden uitgenodigd voor één van de drie regiofinales. De grootste voetbalkenners strijden tijdens deze finales om de prijzen!

Bavaria United is een loyaliteitsprogramma dat in het seizoen 2008-2009 speciaal voor Bavaria schenkende verenigingen is opgericht. Doel van het programma is om van toegevoegde waarde te zijn voor alle stakeholders binnen en buiten de club.

Het quizpakket bestaat uit een DVD met vragen, maar ook een stappenplan en promotiematerialen voor de organisatie om een succesvolle quizavond in de kantine te organiseren. Bavaria biedt hiermee de leden van de vereniging een gezellige avond op de club en het levert de vereniging bovendien wat extra kantine omzet op.

Triple Double heeft het concept Bavaria United bedacht en ontwikkeld, en is tevens verantwoordelijk voor de activatie van het programma. Bocavista voor de productie al sinds 2008!

Bron: Triple Double