Vergunning voor Bocavista in the pocket!

Van tijdelijke ontheffing naar permanente vergunning. Bocavista…

Aan de slag voor Nike!

Voor Nike hebben we te gekke luchtshots mogen maken. Voor het…

Op de filmset!

Mooi openingsshot he!De luchtopname shots voor de film De…

TIP Informeer naar de papieren van de drone operator!

Laat je vooraf goed informeren voordat je een drone operator inhuurt. Als het bedrijf dat je inhuurt namelijk niet de juiste papieren heeft dan kan de opdrachtgever aansprakelijk worden gesteld en een boete krijgen.

Bocavista is verhuisd!

Dit prachtige pand in de hoofdstad van het Groene Hart dient vanaf heden als ons vluchtleidingscentrum en post-productie huis!

Een aantal voorbeelden van camera's en accessoires waar we mee vliegen

Bocavista heeft de grootste en krachtigste drone van Nederland. Hierdoor kunnen wij als enige drone operator in Nederland elke gewenste camera met accessoires tillen.

Bocavista heeft als eerste AV-producent een bedrijfsontheffing voor het vliegen met drones!

Voor het eerst zijn professionele AV-luchtopnames mogelijk met een speciaal voor dit doel ontwikkelde drone. Luchtopnames kunnen daarom nu zonder creatieve en kwalitatieve beperkingen, zonder lange wachttijden en zonder dure helikopters gemaakt worden. Bas Meuleman van Bocavista haalde hiertoe op 20 juni als eerste AV-producent de laatste van de benodigde certificaten binnen.
Bocavista heeft als een van de weinige erkende bedrijven in Nederland een permanente ontheffing voor het vliegen met onbemande luchtvaartuigen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu

Nooit meer wachten op ontheffingen

Bocavista heeft als eerste audiovisueel productiebedrijf in Nederland…

Bocavista staat op de AVM Beurs

Bocavista staat op de AVM beurs met de drone die speciaal ontwikkeld is voor audiovisuele producties. Door de verschillende kenmerken is hij uitermate geschikt voor (live) tv, films en commercials. Onze crew informeert u graag over de mogelijkheden van high-end luchtopname. Registreer uw bezoek vandaag nog! Het is gratis.

Demo drone voor high-end luchtopname

In maart heeft Bocavista een demo georganiseerd van de eerste professionele drone voor high-end luchtopname. Tijdens de demo vertelde ze over de wet- en regelgeving, de veiligheidseisen, de mogelijkheden en wat er zo bijzonder is aan deze drone.

Interview met Bas Meuleman in Broadcast Magazine

Nieuw onbemand luchtvaartuig voor high-end camera's. Bocavista zoekt het hogerop! Op een filmset in Londen had de camera in december nog Johnny Depp, Ewan McGregor en Gwyneth Paltrow in het vizier, maar ook film- en videoproducent Bocavista tackelde alle regelrompslomp en mag luchtopnamen maken met hun UAS (Unmanned Aircraft System). Ready for take-off? Lees hier het hele artikel over hoe het allemaal begon en de eerste professionele UAS voor high-end camera's!

Piloot geslaagd

Bocavista leidt zijn crew op! Naast dat Bocavista een erkend…