Maak gebruik van innovatieve technieken en val op tussen de massa!

360-graden video

Met een 360-graden video ben jij het middelpunt van de film. Je kunt 360-graden rondkijken en zelf bepalen wat je wilt zien. Meer weten over 360-graden video? Bekijk hier hoe het werkt.

Deel jouw verhaal middels een 360-graden video. Wedden dat je op gaat vallen! Wil je inspiratie opdoen? Bekijk ons portfolio op YouTube.

Interactieve video

Stop met zenden en laat de kijker zelf beslissen wat hij wel en niet wil zien! Verhoog de engagement met een interactieve video. Een dynamische video die reageert op de acties van de kijkt!

Wil jij de engagement verhogen? Maak dan een interactieve video!

Luchtopnames

Filmische luchtopnames zijn mooier dan ooit. Luchtopnames met de juiste drone geven een video een extra dynamische dimensie. Hierdoor krijgt de kijker een completer beeld.

Laat net dat beetje extra zien en geef de kijker een completere beeld met luchtopnames!

Wil je ook opvallende, professionele én betaalbare video’s?

Vraag vrijblijvend advies aan!

Een video maken, hoe werkt dat eigenlijk?

 • Intake

  We bespreken wat je wilt bereiken. Zowel op korte als lange termijn. Vervolgens gaan we inzoomen op hoe we dat kunnen bereiken,  met welke middelen, op welke platforms en in welke look & feel.

 • Productie

  Als we het eens zijn over de algemene aanpak, gaan we het idee verder uitwerken in een script. Vervolgens gaan we alles daaromheen regelen. Van locatie tot figuranten. Van voice-over tot visagie.

 • Shoot

  Op de afgesproken datum, tijd en locatie gaat de crew aan de slag. Meestal onder leiding van de producer en / of regisseur gaan we mooie opnames maken. Altijd een leuke dag om naar uit te kijken!

 • Postproductie

  Het geschoten materiaal gaan we editten, kleur corrigeren, audio-nabewerken en eventuele voice-over en grafische elementen toevoegen. Eventuele puntjes op de i kunnen we ook bij jou op kantoor zetten. Wel zo makkelijk en efficiënt .

Wat kost het maken van een video nou?

Het prijskaartje is afhankelijk van het wensenpakket die we in overleg vertalen in bouwstenen. De klant is koning: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Maar als je toch een indicatie wilt hebben. Het begint bij €650.

Wat zijn de bouwstenen waar ik uit kan kiezen bij het produceren van een film?

Er is keuze uit bouwstenen als titels in de film, voice-over, animaties, figuranten of acteurs, de locatie en muziek. Waar je voor kiest hangt af van jouw doelstellingen en budget. Wat is het je waard?

Mag ik commerciële muziek gebruiken?

In veel gevallen mag dat. Je moet er alleen wel voor betalen, net als wij en de rest van Nederland.

Waarom kost het gebruik van commerciële muziek geld?

Bocavista moet iedere track die voor een productie wordt gebruikt aangeven bij Buma Stemra. De kosten die zij voor het gebruiksrecht van muziek vragen belasten wij één-op-één door. Kijk voor meer informatie over de kosten van het gebruik van muziek op www.bumastemra.nl.

Hoe lang duurt het voordat een video klaar is?

Onze snelste productie was binnen 14 dagen klaar. Maar er zijn ook producties die tot een half jaar de tijd in beslag nemen. Het hangt helemaal af van het soort productie en de samenwerking met de klant.

Bekijk ook

Klanten waar we mee samenwerken