Bocavista als versterker van je online communicatie

In dit snel veranderende digitale sociale tijdperk, heb je als ondernemer en communicatiespecialist veel balletjes hoog te houden. Je bent een spin in het web.

Het bijhouden van ontwikkelingen en je online kanalen, kost veel tijd en indirect dus ook geld. Je weet ook niet altijd even goed wat je moet plaatsen en waar je content vandaan moeten halen om jouw doelen te bereiken. Je hebt ook wel eens online geadverteerd maar zonder resultaat.

Dit kan anders en beter; een social media marketing bureau dat als verlengstuk van jouw communicatieafdeling fungeert. Dat je kunt inschakelen als je het nodig hebt, dat meedenkt en jouw content produceert met focus op video. Met uiteindelijk meer bereik, bekendheid en klanten.

Genomineerd ‘Beste Social Awards 2016’ in de categorie beste video

Ontzorgt

Van strategie tot creatie en publicatie. Bocavista heeft de specialisten in huis om jou te helpen en te ontzorgen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Innovatief

Maak gebruik van innovatieve technieken en val op tussen de massa! We kunnen alles voor je produceren en zullen het niet nalaten om vernieuwende tools in te zetten… als het van nut is.

Maak kennis met ons!

Vanzelfsprekende service

Middels ‘n overzichtelijke menukaart weet je wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf! Wij gaan door totdat de klant 100% tevreden is. 

Gewoon Bocavista!

Opleidingen en autoriteiten

Opleidingen en Autoriteiten

Klanten waar we mee samenwerken