Online Content Creators

Bocavista is een productiehuis voor vernieuwende online content. Video op het snijvlak van de fysieke en virtuele wereld! Ons team van regisseurs, cameramensen en editors is gespecialiseerd in online video, 360º content, interactieve video en professionele drone shots. Met ‘virtual’ en ‘augmented reality’ brengen we de wereld naar je toe, op welke manier je dat maar wilt.

Het is onze missie om telkens weer een unieke ervaring te realiseren. Van content strategie tot het creëren van vernieuwende tools en video’s. Zo brengen we jouw boodschap naar de juiste oren en ogen.

Seymour360 powered by Bocavista

Genomineerd ‘beste social video 2016’ Social Media Awards

Ontzorgt

Van strategie tot creatie en publicatie. Bocavista heeft de specialisten in huis om jou te helpen en te ontzorgen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Innovatief

Of het nu gaat om vette drone beelden, een hippe 360º video of een interactieve video. Bocavista heeft alle kennis in huis waardoor jij opvalt. 

Maak kennis met ons!

Vanzelfsprekende service

Middels ‘n overzichtelijke menukaart weet je wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf! Wij gaan door totdat de klant 100% tevreden is. 

Gewoon Bocavista!

Opleidingen en autoriteiten

Opleidingen en Autoriteiten

Wat klanten over ons zeggen

Bocavista heeft een aantal keer voor ons gevlogen en shots gemaakt ter aanvulling van een corporate film. Het is erg prettig samenwerken met ze. Ze nemen alles uit handen en de apparatuur die ze hebben zijn uniek in Nederland. Als we ze inhuren weet ik dat het goed komt.

Jaap JippesCinema 43

Eindelijk een drone operator die begrijpt welk shot ik nodig heb, professionele apparatuur in huis heeft en alles uit handen neemt. En niet geheel onbelangrijk: Bocavista werkt volgens de huidige wet- en regelgeving, dus ik kom niet voor verassingen te staan.

Willy BerendsApex Audio Visuals

De ANWB werkt heel prettig samen met Bocavista. In een zeer kort tijdsbestek zetten zij – met de wensen van de klant als uitgangspunt – een kwalitatief hoogwaardig product neer. Flexibel, meedenkend en creatief zijn een aantal kernwoorden die me te binnen schieten.

Joyce van ScherpenseelANWB

“Snel, flexibel en professioneel… Een plezierige samenwerking met Bocavista met een geslaagd resultaat: een pakkende film over het marktonderzoek naar ons premium nieuwe verfconcept, Flexa Creations. Een film waarmee we de retailers met succes overtuigden van de waarde van de formule. Missie geslaagd.”

Nienke BloemersAkzo Nobel

Stern Auto B.V. bestelde een bedrijfsfilm voor het evenement Stern Auto Exclusief. Met succes! Bas Meuleman van Bocavista begreep wat we wilden, dacht daadkrachtig mee en was professioneel. De hoogtepunten van de dag zelf werden goed gevangen en waren op korte termijn te zien op de beeldschermen van onze klanten.

Ellen de RidderMercedes Benz

Ik ben zonder meer tevreden over het resultaat en de samenwerking en zal Bocavista zeker aanbevelen.

Arlette GoslingaMyCityLofts

Klanten waar we mee samenwerken