One-stop-shop

Bocavista is een innovatief videoproductiebedrijf gespecialiseerd in online video met net dat beetje extra. Bocavista onderscheidt zich door gebruik te maken van innovatieve technieken als 360º video, drone shots, livestreams en virtual- augmented reality met als doel op te vallen binnen de massa. Wij pragmatisch en transparant en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Missie: wij bieden coole online content, van strategie tot creatie, tegen verrassend gunstige tarieven.

Visie: wij vinden dat iedereen recht heeft op goede online content. Dat doen wij door jou te ontzorgen, van strategie tot creatie en gebruik te maken van innovatieve tools waardoor jij opvalt!

Genomineerd ‘beste social video 2016’ Social Media Awards.

Geselecteerd voor het filmfestival van Cannes 2017.

Seymour360 powered by Bocavista

Ontzorgt

Van strategie tot creatie en publicatie. Bocavista heeft de specialisten in huis om jou te helpen en te ontzorgen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Innovatief

Of het nu gaat om vette drone beelden, een hippe 360º video of een interactieve video. Bocavista heeft alle kennis in huis waardoor jij opvalt. 

Maak kennis met ons!

Vanzelfsprekende service

Middels ‘n overzichtelijke menukaart weet je wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf! Wij gaan door totdat de klant 100% tevreden is. 

Gewoon Bocavista!

Opleidingen en autoriteiten

Opleidingen en Autoriteiten

Meer over ons weten?

Neem contact met ons op!

Testimonials

Jaap Jippes

Bocavista heeft een aantal keer voor ons gevlogen en shots gemaakt ter aanvulling van een corporate film. Het is erg prettig samenwerken met ze. Ze nemen alles uit handen en de apparatuur die ze hebben zijn uniek in Nederland. Als we ze inhuren weet ik dat het goed komt.

Jaap JippesCinema 43
Willy Berends

Eindelijk een drone operator die begrijpt welk shot ik nodig heb, professionele apparatuur in huis heeft en alles uit handen neemt. En niet geheel onbelangrijk: Bocavista werkt volgens de huidige wet- en regelgeving, dus ik kom niet voor verassingen te staan.

Willy BerendsApex Audio Visuals
Joyce van Scherpenseel

De ANWB werkte heel prettig samen met Bocavista Mediaproducties. In een zeer kort tijdsbestek zetten zij – met de wensen van de klant als uitgangspunt – een kwalitatief hoogwaardig product neer. Flexibel, meedenkend en creatief zijn een aantal kernwoorden die me te binnen schieten.

Joyce van ScherpenseelANWB
Nienke Bloemers

“Snel, flexibel en professioneel… Een plezierige samenwerking met Bocavista met een geslaagd resultaat: een pakkende film over het marktonderzoek naar ons premium nieuwe verfconcept, Flexa Creations. Een film waarmee we de retailers met succes overtuigden van de waarde van de formule. Missie geslaagd.”

Nienke BloemersAkzo Nobelhttps://
Ellen de Ridder

Stern Auto B.V. bestelde een bedrijfsfilm voor het evenement Stern Auto Exclusief. Met succes! Bas Meuleman van Bocavista begreep wat we wilden, dacht daadkrachtig mee en was professioneel. De hoogtepunten van de dag zelf werden goed gevangen en waren op korte termijn te zien op de beeldschermen van onze klanten.

Ellen de RidderMercedes Benz
Arlette Goslinga

Ik ben zonder meer tevreden over het resultaat en de samenwerking en zal Bocavista zeker aanbevelen.

Arlette GoslingaMyCityLofts