Promoot met een promotiefilm!

Een promotiefilm zet uw klant aan tot actie

Een snelle, korte, krachtige film die uw evenement aankondigt of uw product lanceert.

Een promotiefilm is ideaal om een product of dienst te promoten, of om een event aan te kondigen. De film is meestal kort en krachtig, gaat direct naar de kern en zet de kijker aan tot actie via een ‘call for action’.

De call to action vraagt de kijker om iets te doen. Bellen, e-mailen, een website bekijken, zich aanmelden, iets kopen of ergens naartoe gaan… Zolang het maar een concrete handeling is.

Promo’s worden vaak via het internet verspreid, via de eigen website, die van anderen of via social media zoals Facebook, Twitter en Linkedin. Maar ook e-nieuwsbrieven en beurzen werken goed. Via de promo krijgt de kijker supersnel de boodschap die u kwijt wilt.

Scherp insteken bij een promo

Bij promo’s presenteren we de kern van uw boodschap in luttele seconden. Door niets te veel te vertellen, en niets te weinig. En juist dat vergt een goede voorbereiding. En creativiteit.

Zoals iedere film maar zeker ook bij promotiefilms is het voortraject en het idee erg belangrijk.

Een goeie promotiefilm moet je laten lachen of ontroeren of bewustmaken. Het gaat vaak om pure emotie.

Wij vertalen uw boodschap in een ‘mood’ die uw klant raakt.

Veelgestelde vragen

Wat kost een film eigenlijk?

Het prijskaartje is afhankelijk van het wensenpakket die we in overleg vertalen in bouwstenen. De klant is koning: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Wat zijn de bouwstenen waar ik uit kan kiezen bij het produceren van een film?

Er is keuze uit bouwstenen als titels in de film, voice-over, animaties, figuranten of acteurs, de locatie en muziek. Waar u voor kiest hangt af van uw doelstelling en uw budget.

Mag ik commerciële muziek gebruiken?

In veel gevallen mag dat. U moet er alleen wel voor betalen, net als wij en de rest van Nederland.

Waarom kost het gebruik van commerciële muziek geld?

Bocavista moet iedere track die voor een productie wordt gebruikt aangeven bij Buma Stemra. De kosten die zij voor het gebruiksrecht van muziek vragen belasten wij één-op-één door. Kijk voor meer informatie over de kosten van het gebruik van muziek op <a title=”Kijk voor meer informatie over de kosten van het gebruik van muziek op bumastemra.nl.” href=”https://www.bumastemra.nl” target=”_blank”>bumastemra.nl</a>.

Hoe lang duurt het voordat een bedrijfsfilm klaar is?

Onze snelste bedrijfsfilm was binnen 14 dagen klaar. Maar er zijn ook producties die tot een half jaar de tijd in beslag nemen. Het hangt helemaal af van de productie en de samenwerking met de klant.

Op zoek naar deskundig advies?

Een prijsindicatie? Een beeld krijgen van wat er voor u mogelijk is? Vraag vrijblijvend advies aan!

Bekijk ons meest recente promotiefilm

Testimonials

Jaap Jippes

Bocavista heeft een aantal keer voor ons gevlogen en shots gemaakt ter aanvulling van een corporate film. Het is erg prettig samenwerken met ze. Ze nemen alles uit handen en de apparatuur die ze hebben zijn uniek in Nederland. Als we ze inhuren weet ik dat het goed komt.

Jaap JippesCinema 43
Willy Berends

Eindelijk een drone operator die begrijpt welk shot ik nodig heb, professionele apparatuur in huis heeft en alles uit handen neemt. En niet geheel onbelangrijk: Bocavista werkt volgens de huidige wet- en regelgeving, dus ik kom niet voor verassingen te staan.

Willy BerendsApex Audio Visuals
Joyce van Scherpenseel

De ANWB werkte heel prettig samen met Bocavista Mediaproducties. In een zeer kort tijdsbestek zetten zij – met de wensen van de klant als uitgangspunt – een kwalitatief hoogwaardig product neer. Flexibel, meedenkend en creatief zijn een aantal kernwoorden die me te binnen schieten.

Joyce van ScherpenseelANWB
Nienke Bloemers

“Snel, flexibel en professioneel… Een plezierige samenwerking met Bocavista met een geslaagd resultaat: een pakkende film over het marktonderzoek naar ons premium nieuwe verfconcept, Flexa Creations. Een film waarmee we de retailers met succes overtuigden van de waarde van de formule. Missie geslaagd.”

Nienke BloemersAkzo Nobelhttps://
Ellen de Ridder

Stern Auto B.V. bestelde een bedrijfsfilm voor het evenement Stern Auto Exclusief. Met succes! Bas Meuleman van Bocavista begreep wat we wilden, dacht daadkrachtig mee en was professioneel. De hoogtepunten van de dag zelf werden goed gevangen en waren op korte termijn te zien op de beeldschermen van onze klanten.

Ellen de RidderMercedes Benz
Arlette Goslinga

Ik ben zonder meer tevreden over het resultaat en de samenwerking en zal Bocavista zeker aanbevelen.

Arlette GoslingaMyCityLofts

Onze opdrachtgevers

Endemol
SmartFeedback
KPN
Heineken
Voorlichtingbureau Binnenvaart
Lodger
Mc Kesson
Nederlandse Brouwers
Vecozuivel
Stern Mobility Matters
SBS
RTL Nederland
Onkerhout
NOS
Mercedez Benz
Meltwater
Kiremko
GlaxoSmithKline
Gemeente Amsterdam
FrieslandCampina
Eyeworks
BNP Paribas
Bavaria
ANWB
AkzoNobel
2R