Referenties

Ik heb een aantal keren zeer prettig samengewerkt met Bocavista voor klanten van ons met betrekking tot zowel interactieve als gewone videoproducties.

We zijn erg te spreken over de flexibiliteit en het meedenken met ons en onze klanten en beveel hen zeker aan.

Manon van OtegemAccount Director Leo Burnett

Voor het merk CetaBever heeft Bocavista een interactieve video geproduceerd (van A tot Z). Als CetaBever willen we het merk zijn waar de consument aan denkt wanneer je een houtklus hebt, daarbij willen we de klus ook zo makkelijk mogelijk maken.

Rondom dit ‘thema’ heeft Bocavista ons geadviseerd om de how-to video’s in de vorm van een interactieve video te produceren. Door te klikken in de video’s kan de consument zelf bepalen wat hij wil zien. Ook hier maken we het dus makkelijk voor ze. En het werkt! De maandelijkse rapportage laat zien dat mensen de video’s uitkijken en klikken. Er worden zelfs aankopen vanuit de video gedaan.

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Gedurende het proces heeft Bocavista ons vakkundig geadviseerd en binnen budget en aanlever datum de video opgeleverd. Verder was het ook fijn samenwerken met Bocavista!

Dorien van MansumBrand Manager CetaBever

Bedankt nogmaals voor het snelle schakelen en het leveren van een top video in een kleine week. Het was een groot succes!

Lisanne te HoonteMarketing Coördinator Morgana Nederland

Eindelijk een drone operator die begrijpt welk shot ik nodig heb, professionele apparatuur in huis heeft en alles uit handen neemt. En niet geheel onbelangrijk: Bocavista werkt volgens de huidige wet- en regelgeving, dus ik kom niet voor verassingen te staan.

Willy BerendsEigenaar Apex Audio Visuals

De ANWB werkt prettig samen met Bocavista. In een zeer kort tijdsbestek zetten zij – met de wensen van de klant als uitgangspunt – een kwalitatief hoogwaardig product neer. Flexibel, meedenkend en creatief zijn een aantal kernwoorden die me te binnen schieten.

Joyce van ScherpenseelMarketing ANWB

“Snel, flexibel en professioneel… Een plezierige samenwerking met Bocavista met een geslaagd resultaat: een pakkende film over het marktonderzoek naar ons premium nieuwe verfconcept, Flexa Creations. Een video waarmee we de retailers met succes overtuigden van de waarde van de formule. Missie geslaagd.”

Nienke BloemersInstore Marketing Manager Akzo Nobel

Bas Meuleman van Bocavista heeft een bedrijfsfilm voor ons geproduceerd. Hij begreep wat we wilde, dacht daadkrachtig mee en was professioneel.

Ellen de RidderMarketing Manager Mercedes Benz

Ik ben zonder meer tevreden over het resultaat en de samenwerking en zal Bocavista zeker aanbevelen.

Arlette GoslingaEigenaar MyCityLofts