Social Media Marketing

Van strategie tot het maken van al je uitingen. En natuurlijk de online verspreiding.

Zo brengen we je boodschap naar de juiste oren en ogen.

Content die aankomt op de juiste plek en je bedrijf helpt te bloeien

In dit snel veranderende digitale sociale tijdperk, heb je als ondernemer en communicatiespecialist veel balletjes hoog te houden. Je bent een spin in het web.

Het bijhouden van ontwikkelingen en je online kanalen, kost veel tijd en indirect dus ook geld. Je weet ook niet altijd even goed wat je moet plaatsen en waar je content vandaan moeten halen om jouw doelen te bereiken.

Dit kan anders; een social media marketing bureau dat als verlengstuk van jouw communicatieafdeling fungeert. Dat je kunt inschakelen als je het nodig hebt, dat meedenkt en jouw content produceert. Met uiteindelijk meer bereik, bekendheid en klanten.

Bel of mail ons gerust! Tot snel, Nynke (Nynke@bocavista.nl / 06 53552458)

Stappenplan van doel naar content & context

Je doelgroep is belangrijker dan je product. Luister naar wat het nodig heeft. Je kunt immers pas antwoorden als je weet wat de vragen zijn. Het gaat om het vervullen van behoeftes.

Kies de content die jouw doelgroep helpt, inspireert, vermaaktverrast, verbaast of soms shockeert. Dit kan met productvideo’s, reviews, how-to video’s, blogs en vlogs, e-nieuwsbrieven en ga zo maar door.

Genomineerd ‘Beste Social Awards 2016’ in de categorie beste video

Social media marketing tip

Je social media feeds barsten uiteraard van de content. Wel eens afgevraagd of de content die jíj verspreidt wel interessant is voor jouw doelgroep? Worden je posts überhaupt gezien? En bereik je jouw doel? 

Om #Google en #YouTube (de grootste zoekmachines) te behagen, maakt het nogal uit wát je post en hóe je dat doet. 

Wij willen #ondernemers en #communicatie specialisten helpen. Daarom gaan we wekelijks een #content marketing tip posten, zodat jouw content beter wordt gevonden en gezien. 

Tips die vaak heel voor de hand liggend zijn, maar waar je misschien niet aan had gedacht.

Hopelijk haal je er voordeel uit!

Wat klanten over ons zeggen

Ik heb een aantal keren zeer prettig samengewerkt met Bocavista voor klanten van ons met betrekking tot zowel interactieve als gewone videoproducties.

We zijn erg te spreken over de flexibiliteit en het meedenken met ons en onze klanten en beveel hen zeker aan.

Voor het merk CetaBever heeft Bocavista een interactieve video geproduceerd (van A tot Z). Als CetaBever willen we het merk zijn waar de consument aan denkt wanneer je een houtklus hebt, daarbij willen we de klus ook zo makkelijk mogelijk maken.

Rondom dit ‘thema’ heeft Bocavista ons geadviseerd om de how-to video’s in de vorm van een interactieve video te produceren. Door te klikken in de video’s kan de consument zelf bepalen wat hij wil zien. Ook hier maken we het dus makkelijk voor ze. En het werkt! De maandelijkse rapportage laat zien dat mensen de video’s uitkijken en klikken. Er worden zelfs aankopen vanuit de video gedaan.

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Gedurende het proces heeft Bocavista ons vakkundig geadviseerd en binnen budget en aanlever datum de video opgeleverd. Verder was het ook fijn samenwerken met Bocavista!

Advies nodig over social media marketing?

Neem contact met mij op voor gratis advies (via 06 – 53552458 of nynke@bocavista.nl). Ik help je graag, Nynke