Videomarketing

Zodat klanten je vinden, vertrouwen én volgen.

Online video als middel om een relatie op te bouwen met je doelgroep.

Wij ontwikkelen en produceren effectieve videomarketing campagnes

Wat je wilt vertellen is belangrijk. Maar wanneer en waarom je dat doet, is net zo essentieel! De tijd van zenden ligt al ver achter ons. Iedereen is overal en altijd in gesprek met elkaar. Meedoen in dat gesprek is het doel. Met een videomarketing campagne maken we online video op basis van wat jouw doelgroep nodig heeft en waar ze zich bevinden. We ontwikkelen een strategie voor de toon én de verspreiding van jouw content. Zo bouwen we een consistent, betrouwbaar verhaal van jouw business.

Focus op de kijker

Je doelgroep is belangrijker dan je product. Luister naar wat het nodig heeft. Je kunt immers pas antwoorden als je de vragen weet. Het gaat om het vervullen van behoeftes.

Weet waar je bent

Elk online platform werkt op z’n eigen manier. Het is belangrijk om te weten hoe je op elk van de social media maximaal bereik krijgt.

Connect op inhoud

Wat wil je vertellen? Waarom sta je achter je product? Hoe dien je je doelgroep? Met de juiste toon en inhoud kom je in gesprek en verhoog je engagement.

En dan de vorm

Kies de video die bij jou en je doelgroep past. Van korte behind-the-scenes filmpjes tot mini-docu’s; van animaties tot een virtual reality.

Bekijk de voorbeelden van recente videoproducties

of kijk voor meer inspiratie op ons YouTube kanaal!

Dit is het proces in 3 heldere stappen

  • We plannen

    We ontwikkelen de contentstrategie voor de optimale opbouw van je bedrijf.

  • We maken

    We produceren audiovisuele content die opvalt. Video, animatie, virtual reality, 360º en interactief (live en on-demand).

  • We promoten

    Met onze kennis van de platforms en gerichte betaalde content, kom je in gesprek met jouw doelgroep.

Benieuwd hoe we het verhaal van jouw merk kunnen vertellen?

Wil je een keer vrijblijvend brainstormen? Neem dan contact op.